Brandsø Rundt 60 År

Brandsø Rundt blev sejlet første gang i 1964 og har dermed 60 års Jubilæum i år. Vi forventer at sejladsen i år kan tiltrække endnu flere sejlere og at vi sammen kan skabe en weekend med sejlads og festlig sammenkomst før og efter sejladsen og på den måde fejre jubilæet.

Brandsø Rundt bliver igen i år sponseret af Vejlbylund, der ud over at være præmiesponsor også yder en stor indsats med organisering og afvikling af stævnet. 

Sejladsen er åben for kølbåde med DH målerbrev og Flerskrogsbåde med Texel certifikat. Derudover er der løb for tur sejlere både for flerskrogssejlere og kølbåde, der på den måde kan prøve kræfter med kapsejlads og også deltage i sejlerfesten.

Sammen med Brandsø Rundt bliver der i år afviklet et 2 dages stævne for H-bådene. Stævnet er en del af H-bådenes “Elite-serie“. Derfor vil der udover morgenmad, være mulighed for alle sejlere at tilmelde sig spisning både Fredag og Lørdag aften.

Vi håber at mange af klubbens sejlere vil deltage i sejladsen. Har man ikke mod på at deltage i sejladsen, så har vi brug for hænder til at løfte opgaven med at stable arrangementet på benene. Så har du lyst til at give en hånd med før, under eller efter sejladsen så er du velkommen til at kontakte stævneleder Steen Madsen på Email: banzai280@gmail.com

Her finder du Invitationen og tilmelding  til Brandsø Rundt