Loppemarked i Middelfart Sejlklub Vil du være med?

Vi afholder endnu engang et fantastisk loppemarked i området ved Middelfart sejlklub Østre Hougvej 112.

Lørdag den 21. april 2018 fra kl. 11.00 til kl. 15.00.

Så er der noget i mangler eller noget i vil af, er muligheden her. Der er ingen grænser for hvad der kan købes eller sælges, f.eks. sejlerting, legetøj, bøger, ski, cd, børnetøj er o.m.a.

Har du lyst at have en stadeplads på markedet (3x3 m), koster den 100 kr. som går til vedligeholdelse af Svinø broen. Send en mail til Gulli akupunkt@live.dk eller Marianne mmskovlarsen@hotmail.com.

Så vi kan få et overblik af hvor mange der ønsker at deltage, gerne inden den 4. april. Du vil derefter modtage de praktiske oplysninger du har brug for, ugen inden.

Vi håber, at I vil sprede budskabet til venner og bekendte, så vi får et stort fremmøde.
Der er mulighed for kaffe og te. Overskuddet går til vedligeholdelse af Svinø broen.

Vi håber, at tiltaget har interesse, og at vi får en hyggelig og forhåbentlig solrig dag sammen.

Vi glæder os til at se jer.
Hilsen Gulli og Marianne