Støt ligasejlerne

Herunder har du mulighed for at støtte projekt "MS i Sejlsportsligaen". Du/I bestemmer selvfølgelig selv, hvor meget du/I har lyst til at donere.

Ligasejladserne lagde fra land i 2014 med 18 deltagende klubber, som konkurrerede om at blive i ligaen.

Ligasejlerne rekrutteres bredt blandt medlemmerne af MS og blandt alle aldersklasser. Det er nemlig vort mål at deltagelse i ligaen også skal virke samlende indadtil i klubben socialt set. Dog afholdes der udtagelsessejladser, hvor vi finder et hold, som skal repræsentere klubben ved sejladserne.

For at realisere vort mål, vil vi meget gerne have mulighed for ind imellem at træne i de J 70 både ligaen afvikles i, men som MS ikke selv er i besiddelse af.

Disse både er dyre at købe for en forholdsvis lille klub som Middelfart sejlklub. Derfor forsøger vi at realisere træningen i andre bådtyper, men ser frem til at Ligaforeningens J 70´ere ind imellem er til rådighed for træningen og at vi finder andre træningsmuligheder i bådtypen

Har du lyst til at støtte projektet, og du behøver ikke at være sejler eller medlem af sejlklubben, kan du gøre dette via understående betalingsformular.

Hvis du er interesseret i at se, hvordan det tager sig ud, når der sejles Ligasejladser, så klik
her