Bliv Instruktør i sejlerskolen

Etisk reglsæt for instruktører og ledere i sejlerskolen.pdf  Sikkerhedspolitik - Beredskabsplan.pdf

Har du lyst til at være en del af en succes?
Så bliv insruktør i Middelafrt sejlklubs Sejlerskole!

Middelfart Sejlklubs Sejlerskole startede i foråret 2006, allerede denne første sæson sejlede vi med 6 stk. Match Racer 37 og godt 30 deltagere.
Siden da er det gået stærkt, sæsonen 2009 deltog over 40 sejlerskole elever på 6 stk. match Racer 37 og 2 stk. Match 28´ hver mandag aften sæsonen i gennem. 13 sejlerskole elever valgte at gå op til den pratiske duelighedsprøve ved sæsonen afslutning, alle 13 bestod prøven.

På alle 8 både er der en fast instruktør som guider sejlerskolens elever igennem ialt 24 lektioner, fordelt på to år (12 lektioner pr. sæson). Herefter er eleverne klar til at gå op til den parktiske del af duelighedsprøven.
Alle instruktører er ulønnede, men får tilgengæld en masse gode oplevelser sammen med positive mennesker som har lyst til at lære at sejle.
Det har gennem tiden vist sig at der skabes gode sociale relationer mellem sejlerskolens deltagere og selvfølgelig også med instruktørerne.

Har du lidt sejler erfaring og masser af lyst til at lære andre at sejle er du lige den vi mangler...

Vi tilbyder nye insruktører at deltage i Dansk Sejlunions Instruktørkursus, samt et praktisk kursus i sejlads i sejlerskolens både inden sæsonen starter.

Du skal være medlem af Middelfart Sejlklub og kunne stå inde for det etiske regelsæt (se link i toppen af denne side) for at kunne være instruktør i sejlerskolen.

Har du lyst til at blive instruktør i sejlerskolen så kontakt Christian Thomsen på mobil 6172 8246.