Aktiviteter i Ungdoms og jolleafdelingen

Aktivitetskalender 2017.pdf

Ungdoms- og jolleafdelingen er præget af et højt aktivitetsniveau. På siden kan aktivitetskalenderen for sæsonen 2017 downloades.

Følg også med i eventkalenderen på hjemmesiden.

Af aktivitetskalenderen for 2017 fremgår de fleste relevante stævner inden for Lillebælt kredsen og flere relevante stævner uden for Lillebælt kredsen. Lillebælt kredsen består af sejlklubberne i Fredericia, Kolding, Skærbæk, Assens, Bogense og Middelfart.

Kageordning

Uden mad og drikke duer helten ikke - derfor er det vigtigt at fortælle, at der efter hver træningsaften på vandet og også efter vinteraktiviteterne er brug for kage og saftevand til sejlerne. Forældre til sejlerne skriver sig på vores kageliste og skiftes til at medbringe kage.

I forbindelse efterårs- og vintertræningen på vandet er der behov for lidt flere kalorier, så her kunne menuen være boller med pålæg og varm kakao.